12 Temmuz 2014 Cumartesi

Yazarımız MyRize | Kategoriler : ,
Ukash kart, kullanıcılarına sağlamış olduğu faydalarla her gün çok daha fazla sayıda insana ulaşan, ön ödemeli bir sanal karttır. Dünyanın her yerinde, online ödemeler için kullanılan ukash kart, öncelikle güvenlik amaçlı olarak piyasaya sürülmüştür. Kredi kartı kullanılarak internet üzerinden yapılan alışverişlerde, kişisel bilgilerinizin 3. şahıslar tarafından kullanılması mümkünken, ukash kart kullanımında böyle bir sorun yaşanmamaktadır.


Ukash kart satın aldıktan sonra, içerisine harcama yapacağınız kadarlık bir tutarı yüklersiniz. Ukash kart ile ödeme yapılabilene alanı seçtikten sonra sadece şifrenizi girmenizle alışverişiniz sonlanmış olacaktır. Bu kadar kolay bir şekilde gerçekleşen işlemlerde, kişisel bilgilerinizin çalınması, limitinizin boşaltılması söz konusu olmamaktadır.
Ardından seçtiğiniz bir iletişim biçimi ile 19 haneden oluşan bir şifre ulaştırılacaktır. Kısa mesaj ya da mail yoluyla sizlere ulaşan bu şifre ile ürün veya hizmet satın almaya başlayabilirsiniz.

Ukash kart sahibi olmak istiyorsanız bu sanal kartın satışını yapan internet sitelerini kullanabilirsiniz. Ülkemizde şimdilik internet üzerinden tedarik edilebilen ukash kart, kısa bir zaman sonra çok daha geniş bir alana yayılmış olacaktır. 

Ukash kart satın aldığınız internet sitesi, çeşitli sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Bu sebeple, mobilodemeileukash.blogspot.com adresini kullanarak ukash kart temin ettiğinizde ya da kartınızdaki meblağı bozdurmak istediğinizde işlemlerinizi güven içinde tamamlayabilirsiniz. http://mobilodemeileukash.blogspot.com/2014/07/ukash-kart.html sektöründe kendisini ispat etmiş olan ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir ukash kart satış sitesidir.

Aynı zamanda ucuz ukash kart sağlayan bu kuruluş, piyasadaki yüksek komisyon oranlarına sahip olan sitelerden farklı bir yapıdadır. 

Ukash kart güvenlikli bir kart olmasının yanı sıra, çok hızlı ve pratik şekilde işlem yapmanıza olanak sağlayan özelliğe de sahiptir. Dünyaca ünlü internet sitelerinde kullanabileceğiniz ukash kart; oyun, bahis, iletişim, e-ticaret, uygulama gibi talepleriniz için büyük bir avantaj anlamına gelir.

0 yorum:

Yorum Gönder