15 Temmuz 2014 Salı

Yazarımız MyRize | Kategoriler : ,
Ukash kart dünya genelinde kredi kartı yerine kullanılan ve dolandırıcılar tarafından hesaplarınızın boşaltılmasının önüne geçmek için tasarlanmış olan ön ödemeli sistemdir. İnternetten yapmış olduğunuz ürün ya da hizmet ödemelerinizde kullanabileceğiniz ukash kart bir sanal kart olup, ülkemizde sadece internet sitelerinden temin edilmektedir.

Nasıl ukash kart satın alırım? sorusu da bu internet sitelerine ukash kart için yapılacak olan ödemeden sonra cevaplanmış olacaktır. Ödemenizi yaptıktan sonra size verilecek olan 19 haneden oluşan pin kodunu kullanarak ukash kartın geçerli olduğu binlerce internet sitesinde güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Ukash kart satışı yapılan site olarak uzun zamandır hizmet veren www.ukashuzmani.com hem güvenli bir şekilde ukash kart temin etmesi hem de ukash kartla ilgili tüm konularda verdiği destekle, müşterilerinin saygınlığını kazanmış olan bir kurumdur.

Ukash kart satın almak ve bu sanal kartınızla ilgili tüm işlemlerde http://ukashuzmani.com/ukash-kart-fiyatlari.html tercih edebileceğiniz en önemli adrestir. Bu adres ayrıca, ukash kartınızdaki tutarı nakit olarak çekebilmenize de olanak sağlamaktadır. İngiltere’deki Smart Voucher Limited Şirketi tarafından piyasaya sürülmüş olan ukash kart, dünya genelinde çok sayıda insana ulaştı. Avrupa’da gazete bayilerinde de satılabilen ukash kart, online alışverişlerde yaşanan sorunların önüne geçtiği gibi, sadece şifre kullanılarak işlem yapılması ile gereksiz prosedürlerin yaşanmasına da engel olmaktadır. 

Ukash kart satışı yapan internet siteleri, İngiltere’deki ukash kart satış merkezi ile koordineli bir şekilde hareket etmektedir. Euro olarak işlemler gerçekleştiği için ukash kart kullanıcıları ukash kart için para yatırdıklarında euro karşılıklarını Türk Lirası olarak ödeyebilmektedir. Ukash kartın satışı yapan bazı internet siteleri, insanların mağdur olmasına neden olduklarından, kurum kimliği olan www.ukashuzmani.com adresinden tüm işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder